Hos mig finder du nemlig kun produkter, der hverken skader naturen, dit hår eller arbejdsklima.

Hos ” Din grønne Frisør” er det vigtig at skabe et bedre miljøforhold for mig selv og min kunder på en positive måde, så vi alle kan bidrage til det gode miljø på. Det det vigtigste at der fra salonen side bliver taget hånd om alt lige fra den skadelige kemi til hårprodukter, el-besparelser m.m. Der anvendes kun godkendte produkter bæredygtige produkter i salonen til brug og videresalg!

IMG_1226
20191101_154829

Jeg sparer hvor jeg kan og genbruger hvor det er muligt for min egen skyld og din!

Energibesparende LED- belysning i salonen og undenfor. Der er installeret varmepumpe energi klasse A++ i køl og A+ i varme i salonen, samt et 3/6 liter vandbesparende toilet. Udsugning kan benyttes ved div. behandlinger for både min og din skyld. 

Der anvendes miljøvenlige produkter i salonen som:

Der anvendes håndklæder, klude m.m. som er miljøvenlige og rengørings-midler, håndsæbe, håndcreme. Jeg vasker mine håndklæder i svanemærket vaskemidler og bruger” IKKE skyllemiddel”

Bestilt din tid nu