Tilbud

DailyHydrate shampoo

DKK 135 Inkl. Moms

  • Til normalt/let tørt hår
  • God hverdagsshampoo
  • Indeholder kvan & strandkål
  • Har en blødgørende effekt
  • Gør håret modstandsdygtig
    GRØN SALON
    Dette produkt er godkendt til Grøn Salon.

6 på lager

Varenummer (SKU): #9041 Kategori:

Beskrivelse

Har du brug for en god fugtgivende shampoo, til hverdagsbrug? Så er Kvansus® dailyHydrate shampoo det rette valg for dig. Den sulfatfrie shampoo tilfører håret forskellige plejestoffer, der fugter og blødgør, ved hver vask.

Shampooen indeholder bl.a. ekstrakter fra den nordiske kvanplante. Kvan virker plejende på både hår og hovedbund, da den bærer på et højt indhold af C-vitamin, og derudover har en antioxiderende virkning.

Ved siden af kvan, indeholder shampooen også strandkål. Denne har en beskyttende virkning på håret, og kan endda beskytte det mod skader fra solens stråler. Således kan du, selv i de solrige sommermåneder, bevare din hårfarve.

dailyHydrate shampoo er økologisk certificeret af Cosmos Organic. Certificeringen betyder bl.a., at produktet bærer på et højt indhold af ingredienser, af naturlig og økologisk oprindelse. Derudover får du med denne shampoo også et bæredygtigt produkt, hvor der bliver taget hensyn til miljøet, gennem hele processen.

Denne shampoo er uden parfume. Alle produkter fra Kvansus er derudover veganske.

Med denne shampoo vil du, efter hver hårvask opleve, at håret føles blødere. Derudover vil håret være mere modstandsdygtigt under eksempelvis stylingen.

Ønsker du at få den helt optimale pleje til håret? Så anbefaler vi at kombinere dailyHydrate shampoo med Kvansus® dailyHydrate conditioner.

Yderligere information

Size

300 ml